Viru Toidu kohvikutepäev juba 10.06.2023

10.06.2023 Viru Toidu kohvikutepäev. Kohvikutepäeva saab jälgida Viru toidu FB lehelt, kuhu on tehtud eraldi üritus Viru toidu kohvikutepäev 2023, arutelust leiate info osalevate kohvikute kohta. Lae alla NaviCupi mobiiliäpp ja uuri täpsemalt, kus kohvikut asuvad.

  • Pagarikoja Täpiline koogikohvik – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid Sondas, kus kõik maiasmokad saavad kõhu täis kookidest ja pirukatest, mida küpsetame sel päeval eriti suures valikus ja kui midagi veel juurde mahub, siis nagu ikka valmistame kohapeal maitsvat tänavatoitu.
  • Streetfood Tallinn-Narva /Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid juba 8.00 Varjal. Otse suurimal maanteel pakume parimat tänavatoitu. Meilt saab kiirustaja kaasa haarata mõnusa ampsu, kuid teekonna nautijatele soovitame pikemat lõuna või kohvipausi.
  • Kaevuri Maja – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid Tammikus, Kaevuri maja koduses aias. Peamenüüs on oblikasupp, burks ja kohvi kõrvale pavlova. Selle aasta uudisena ka suvised kokteilid. Kõrvalmenüüs on üht-teist kõrvalisematJ. Nagu meil ikka, saab külastada muuseumituba, kirbuturgu, solaarium/SPA-d, tööriista-väljapanekut ja muidugi sel aastal avatud õuefotonäitust. Pop-up fotostuudio avab fotograaf Maila Meldre.
  • Purtse Kindlus restoran Von Taube – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid Purtse kindluse esimese korruse meetritelaiuste müüride vahel asuvas rustikaalse miljöö ja muusikavalikuga hubases restoranis, kus pakutakse ka rustikaalseid toite. Tulge meile külla 12.00-22.00
  • Maja Taga – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid Vokas. Kohvik kortermaja taga?! Miks mitte Avame maja taga kohviku, kus pakume nii soolaseid kui magusaid suupisteid.
  • Bon Appetit kohvik – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid Jõhvis. Pakume parimatest toorainetest naturaalsed küpsetisi, huvitavad ja maitsvad koogid – pirukad on just meie leivanumber. Lisaks saab nautida ilusaimat vaadet linnale ja muidugi on menüüs palju valikuid.
  • Voka INC./Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid Vokas, Pakume sel päeval midagi pööraselt maitsvat.
  • Mereääre Kalamehe Kodukohvik – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid Liimalas, avame oma suitsuahju uksed ja koduväravad kõikidele kalasõpradele. ON SPOT & TAKE AWAY menüüs on: suitsukala ampsud, minipannkoogid. Lastele avatud meisterdamise telk. Haara meilt midagi kaasa või puhka meie juures jalga ning mine avastama imelist Liimala randa:)
  • Täkumetsa Tatravabriku Kohvik – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid Täkumetsas, menüüs on toidud mahedast toortatrast: seenesupp, tatrapada juurviljadega, tatrakotletid, tatrapannkoogid, tatrakissell, tatraleib, salat.
  • Mon Lauree Kohvik AA mõisas – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid AA mõisas. Meie juures on kuuma ilmaga mõnusalt jahe, vihmase ilmaga hea varjualune verandal ning mõisa saal hubaseks äraolemiseks. Otseloomulikult on pakkumisel meie hitt Mon Laurée kommid ja šokolaadid, kuidas muidu! Kohvikutepäeval pakume erinevaid soolaseid ja magusaid suupisteid,
  • Lammas ja Roos Restoran – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid Iisakus. Pakkumisel parimad praed ja magusaimad magustoidud.
  • K5 – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid Kiviõlis. Tulge hommikukohvile või perega lõunale.
  • Jõekalda kodukohvik – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid Maidlas, avame enda koduhoovis taaskord kohviku, kus pakume head sööki ja jooki. Menüüst leiad borši ja kahe kala supi, Caesari salati, Ameerika hot-dogi, kanašnitsli parmsesani juustu ja friikartulitega ja palju muud igale maitsele. Ja mis kohvik see oleks ilma hea kohvi ja koogita! Magusavalik nagu ikka suur ja lai
  • Veera Kohvik – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame teid Laagnas, otse maantee kõrval Vanatares pakume kooke ja pirukaid.
  • Piknikulava kohvik : Mängud ja muusika – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 –Ootame Teid Sakal, Kohvik avatud kella 12-20 Terve päev täis mänge murul. Õhtu lõpetab kontsert.
  • Tagavälja talu kohvik Mõmm ja teepidu – Viru Toidu Kohvikutepäev 2023 – Ootame Teid Alutagusel, seekord on teemaks Mõmmide teepidu. Mänguasjade laat- lapsed saavad oma pisipoe püsti panna. Osalemine tasuta. Ponisõit lastele. Võtke oma mõmmid peole kaasa.
  • Kuremäe Apteegi Kohvik– Viru Toidu kohvikutepäev 2023  – Ootame Teid Kuremäel. Pakume tuntud headuses vanaema kapsarulle, kohapeal valmistatud pelmeene ja kiievi kotletti, koha fileed, kevadist oblika suppi jpm. Küpsetame erinevaid soolaseid ja magusaid pirukaid ning kooke kohalikest metsa- ja aiasaadustest. Kui kõht täis ja tuju on nagunii hea, soovitame tervislikku jalutuskäiku kloostri aias.