Vinni vallavalitsus: Virumaa Koostöökogu kutsus ettevõtjad hommikukohvile

Vinni vallavalitsuse kommunikatsiooni-ja turisminõunik Rahel Lepp tegi väikese loo Virumaa Koostöökogu ettevõtjate hommikust!

Head lugemist

Virumaa Koostöökogu kutsus ettevõtjad hommikukohvile.

20.veebruaril toimus järjekorras juba seitsmes ettevõtjate hommik, mida veab Virumaa Koostöökogu tegevjuht Kadri Kuusmik.

„Kohtumiste eesmärk on tuua VIKO piirkonna ettevõtjad regulaarselt kokku, et nad saaksid tutvuda, suhelda, rääkida ühistest rõõmudest ja muredest, vahetada otsekontakte,“ rääkis Kadri Kuusmik. „Igal kohtumisel on ka oma teema, mis tavaliselt sünnib eelneval kohtumisel toimunud arutelu tulemusel. Täna olime siia kutsunud VIKO piirkonna valdade häälekandjate toimetajad, kes tutvustasid võimalusi, kuidas ettevõtjad saaksid oma tegevust ka kodukohas rohkem kajastada,“ lisas Kuusmik.

Kohtumised toimuvad kuus korra ja iga kord erinevas kohas, kus võõrustaja ka oma ettevõtet ja selle lugu tutvustab. Seekordne kohtumine leidis aset Rannu kohvikus Viru-Nigula vallas. Virumaa Koostöökogusse kuuluva Rägavere piirkonna ettevõtjaid osales ettevõtjate hommikul seekord 3 – Jaan Lipsmäe (OÜ Ojassaar), Ülle Lipsmäe (OÜ Hõbeniit) ja Valdek Haugas (OÜ Puhas Maja).

Fotol vasakult: Valdek Haugas, Kadri Kuusmik, Jaan Lipsmäe, Ülle Lipsmäe. Foto: R.Lepp