Noorte inspiratsioonikonverents “Ma saan, kui ma tahan”

PRESSITEADE

MTÜ KIVIÕLI OMAVALITSUSTE LIIT

5.veebruar 2019

8.veebruaril toimub Ida-Virumaal Lüganuse vallas, Maidla Rahvamajas noorte inspiratsioonikonverents “Ma saan, kui ma tahan!”. Konverentsi eesmärgiks on noorte inspireerimine läbi erinevate esinejate lugude ja noorteprojektide ellu viimiseks info jagamine. Oma tegemistest tulevad rääkima ning oma lugu jagama Lüganuse vallast pärit ettevõtjad, muusikud, sündmuste korraldajad ning noored ise.

Teiste hulgas astuvad noorte ette ettevõtjad, Kiviõli Seikluskeskuse üks loojaid Madis Olt, Tulivee restorani rajaja Hannes Prits ning rõivabrändi SleepyFox üks loojatest Irina Livak.

Lisaks tegusatele ettevõtjatele jagavad oma lugu Lüganuse vallast pärit muusik ja bändi MandoTrio liige Kristjan Kuusmik ning spordisündmuse Ironaman üks korraldajaid Uku Vernik. Oma erinäolistest hobidest ja tegemistest räägivad konverentsil ka kohalikud noored. Infot noorte projektide toetamise kohta jagavad SA Archimedes Noorteagentuur, Nopi Üles noorte omaalgatuslike ideede toetusprogramm ning MTÜ Virumaa Koostöökogu.

Päeva juhib muusik ja saatejuht Reigo Ahven. Sündmus algab kell 9.30 ning on osalemistasuta.

Sündmust rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi “Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine” kirjeldatud tegevuste raames. Sündmust toetab ka Leader tegevusgrupp MTÜ Virumaa Koostöökogu.

 

Rohkem infot:

Angela Tikoft

angela.tikoft@gmail.com

59109461