Rahvusvahelise koostööprojekti tegevus – “Ettevõtjate hommik” sai hoo sisse

Täna 15.01.2019 kogunesid 25 huvilist kella 08.00-ks Kiviõli keemiatööstuse vastavatud kohvikusse “5 kopikat”, et osaleda Virumaa Koostöökogu rahvusvahelise koostööprojekti “Häid näiteid Ungarist ja Eestist” tegevustes – selleks oli ettevõtjate hommik.

Otsustati, et koos hakatakse käime kahe kuu tagant. Maksimaalne koosviibimise aeg on 1 h 30 minutit. Osalejate kontaktidest ja tegemistes tuli tore koond, mida omavahel jagada.

Kõik, kes soovivad ettevõtjate hommikuga liituda siis andke jooksvalt teada info@viko.ee või jälgige kodulehelt järgmise kohtumise infot uudiste alt.

******

Virumaa Koostöökogu taaselustab koostööprojekti raames ettevõtjate hommikud! Kohtumised toimuvad kord kvartalis, varahommikul. Ettevõtjate hommikutele on oodatud Virumaa Koostöökogu piirkonnas tegutsevad ettevõtjad. Eesmärk on omavahel tuttavaks saada, vahetada kasulikke kontakte, kuulata ettevõtjate kogemusi, mõelda üheskoos, kuidas meil kõigil paremini läheks ja suhelda vahetult ja otse omavalitsuste esindajatega! Esimene kohtumine toimub 15.01.2019 vastavatud Kiviõli Keemiatööstuse kohvikus „ 5 kopikat “ aadressil Turu 3, kell 08.00-09.00 hommikul. Esimesel „Ettevõtjate hommikul“ tutvustavad kohviku omanikud Sigrid Välbe ja Janner Eskor oma ettevõtte lugu. Ettevõtjate hommikut juhib idee autor ja üle kümne aasta puhastusteenuse äris tegutsev, Virumaa Puhastus OÜ omanik Valdek Haugas.

*Palun andke oma tulekust teada hiljemalt 11.01.2019 aadressile info@viko.ee, et me teaksime teile hommikusööki tellida! Osalema on oodatud Virumaa Koostöökogu piirkonnas tegutsevad ettevõtjad!

**Ettevõtjate hommikud viiakse ellu rahvusvahelise koostööprojekti „Häid näiteid Ungarist ja Eestist“ raames, toetab Leader meede, sulle osalemine tasuta!

Olete oodatud!