Projekti „Pealinnast piirilinna“ fototeenust hakkab ellu viima kohalik noor Virumaa Südamest!

MTÜ Virumaa Koostöökogu (VIKO) pikale veninud otsingud said suurepärase lahenduse kohaliku noore tegija näol. Juuli keskel välja kuulutatud konkurss fototeenuse teostamiseks sai lõpliku ühehäälse otsuse 7 juhatuse liikme poolt augusti keskel.

Konkursile laekus 7 väga erinevat pakkumist. Profifotograafidest hobifotograafideni. Hinnad varieerusid 1000 kuni 10 000 euroni. Sõelale jäid 1000–3600 euro vahele jäänud pakkumised.

Kuna tase ja pakkumised olid tasavägised siis juhatus soovis kõikidelt saada 3 lisapilti Virumaa Süda piirkonnast. Konkurssi otsustas jätakata 5 fotograafi.

Valituks osutus kohalik noor Melani Lindeberg, kes on aktiivne koolinoor ning aitab kaasa noorte piirkonna ürituste ja tegevuste ülesvõtmisega. Lisaks on ta võitnud mitmeid foto- ja videokonkursse noortele.

Miks osutus valituks just Melani: tema hinnapakkumine osutus sobivaks, arvestades projekti eelarvet. Tema fotod piirkonnast olid lihtsad, säravad ja noortepärased. Tegevustes oli tabatud hetke ja emotsiooni.

Aitäh ka teistele tegijatele Johanna Rannula pildid olid põneva krutskiga ja kunstiliselt omapärased. Günther Küttise pildid samuti noorele omaselt lihtsad ning foto oma vanaisast, VIKO liikmest Jaanist Ojasaarelt oli südamlik. Annela Samueli fotod olid väga moodsad ja kaasaegsed. Margit Kurvits oli tabanud tegevust suurepäraselt ning värviküllaselt. Olete suurepärased tegijad ning Virumaa Koostöökogu soovitab teid! Vabandame, et ei saa valida teid kõiki, tegemist oli keerulise ülesandega ka VIKO 7-liikmelisele juhatusele.