Rahvusvaheline koostööprojekt kutsub ettevõtjaid messile

Head ettevõtjad!

Suurepärased uudised – kes soovib minna messile?

Ehk siis meie rahvusvaheline koostööprojekt „Häid näiteid Ungarist ja Eestist“, mille raames korraldame juba pikemat aega ettevõtlushommikuid, võimaldab soovijatel osaleda kuni september 2021 kaasa arvatud talle huvipakkuval (erialasel) ja tema valdkonnaga haakuval messil kas Eestis või väljaspool Eestit.

Toetame maksimaalselt 10 ettevõtet. Projekti kuludest katame kuni 1000 € ettevõtte kohta, millest kaetakse eelisjärjekorras messipind, vajadusel muud kulud (majutuse, transpordi jne kulud).

NB! Eelistatud on ettevõtjad, kes lähevad messile ja rendivad boksipinna, ehk et reklaamivad ennast ja oma tooteid/teenuseid ettevõtte arendamiseks.

Teine variant, kui piirkonnas koonduvad teatud valdkonna ettevõtjad nt 5-10 aianduse, metalli, iluteenuste, metsanduse, turismi, toitlustus jne valdkonna esindajad ja leiavad endale sobiva erialase messi, mida külastada, siis Virumaa Koostöökogu saab aidata korraldada külastuse. Ettevõtjad tasuvad 10% omaosaluse.

Kui oled mõelnud, et soovid mingil konkreetsel messil osaleda, see toimub hiljemalt 2021 septembris ja oled huvitatud, et toetame sinu või grupi osalust, siis anna meile märku – kus, mis ja millal toimub. Saada täpne info aadressile info@viko.ee.

Tingimused toetuse saamiseks:

1.Ettevõtja valib oma valdkonna messi millel osaleda ning saadab informatsiooni (kus, millal, palju maksab, kes osaleb) aadressile info@viko.ee .

2.Kõikide laekunud sooviavalduste vahel valib projekti juhtmeeskond kandidaadid välja. Meil on eelarves võimalus toetada 10 ettevõtet+paar gruppi.

3.Ettevõtja teeb kulutused eelnevalt ära nt messiboksi rent. Hiljem, peale messi tõendab (arve, digitaalselt allkirjastatud maksekorraldusega, foto oma ettevõtte messiboksist) Virumaa Koostöökogule. Toimub tasumine.

4.Grupp teatud valdkonna huvilisi annab teada info@viko.ee , millist messi soovitakse külastada. Hetkel eelistame grupiga väisata pigem eestimaist või lähiriikide (Soome, Läti) messi. Sama valdkonna Virumaa Koostöökogu piirkonna tegutsevaid ettevõtjaid võiks olla 5-10.

5.Grupi väljasõidul toetab Virumaa Koostöökogu eelisjärjekorras ühist transporti messile, messipileteid. Osalejad ettevõtjad tasuvad grupiga 10% kulude omaosaluse.

6.Kõik osalejad on nõus, et me kasutame fotosid projektis, kulude abikõlblikkuse tõendamiseks ning kajastame Leader loos ettevõtjate tegemisi antud projekti raames.

Kuna tegemist on uue teemaga siis alati on võimalus, et jooksvalt tuleb uusi ideid ja täiendusi messide külastuste teemal.

Aga palun hea ettevõtja pane mõte tööle ja anna oma soovidest teada hiljemalt 14.09.2020 aadressile info@viko.ee küsimuste korral võta ühendust!

 

Parimat,

Kadri Kuusmik

MTÜ Virumaa Koostöökogu

tegevjuht

+37258222877