Koostööprojekti “Pealinnast piirilinna” tegevused

Koostööprojekti “Pealinnast piirilinna” raames kutsutakse personaalselt Alar Ojastu veebikoolitusel „Teenindajast talendiks“.

Alar on öelnud, et teenindusettevõtete pikaaegne edu peitub püsiklientuuris. Püsikliendid kulutavad, külastavad ja soovitavad rohkem. Nad eiravad konkureerivaid pakkumisi, kiidavad brändi oma sotsiaalvõrgustikus ja andestavad üksikud vead teeninduses. “Teenindajast talendiks” teeninduskoolitus aitab viia iga teeninduse uuele tasemele.

Alari kodulehelt koolitusel osalenute tagasisidet lugedes saab teada, et paljud  tema poolt koolitatud ettevõtted on kogenud selle tulemusena äritulude kasvu ja ning nende teenindusele antud hinnangute paranemist. Lisaks on Alar Ojastu hinnatud kui äärmiselt energiline ja positiivne koolitaja, kellel on lõputult häid ideid ja elulisi näiteid, mis kõnetavad väga erinevaid isiksusi. Seda kõike soovime pakkuda ka ühele Teie ettevõtte töötajale, kes loodetavasti annab koolitusel omandatud teadmisi hiljem edasi ka teistele kolleegidele.

Koolituse näol on tegemist neljatunnise inspireeriva lühiversiooniga Alari kahepäevasest koolitusest „Teenindajast talendiks“, mille tutvustus on lisatud kirjale pdf-vormis.

Koolitus toimub 9. aprillil 2021 kell 10:00-14:20 Zoom keskkonnas. Koolitaja poolt on koolituse tingimuseks, et koolitatav osaleb selles oma nime ja näoga, see tähendab, et koolituse käigus peab osaleja veebikaamera olema sisse lülitatud, et koolitajal oleks võimalik kõigiga näost näkku suhelda. Koolituskohtade arv on täpselt 60 ning kutse personaalne. Registreerunutele saadetakse koolituse link, mida palume mitte edasi jagada.

Koolitus on osalejatele TASUTA! Koolitus toimub koostööprojekti „Pealinnast piirilinna“ raames, mille tegevusi viiakse ellu LEADER-projektitoetuse abil.

 

MTÜ Virumaa Koostöökogu